Erotisch chatten voor geld

Erotisch chatten voor geld
Erotisch chatten voor geld

Zoek je een uitdagende online bijbaan? Een vorm van thuiswerk dat anders is dan de reguliere baantjes die je online ziet? Heb je een vlotte babbel en een spontane uitstraling? Ga verdienen met erotisch chatten! (vaak ook ‘Sexting’ genoemd).

Vind je het leuk om met veel verschillende type mensen, voornamelijk geile mannen, te praten of chatten en wil je vanuit huis met je laptop of mobiel geld verdienen? Zo ja, dan is chatwerk misschien de perfecte job!

Erotisch chatten thuiswerk
Erotisch chatten thuiswerk

Hoe werkt chatten thuiswerk

Hoe werkt het verdienen met chatten? Heel eenvoudig en iedereen (vanaf 18 jaar oud) kan het! Geld verdienen met chatten is geen ‘normaal baantje’ maar het is zeker betrouwbaar thuiswerk waar je op simpele wijze vanuit huis mee kunt verdienen.

Als chat thuiswerker bestaat jou werk uit het beantwoorden van chatverkeer. Dit verkeer komt van verschillende klanten die graag willen chatten.

Online chatwerk is vooral geschikt voor mensen die affiniteit hebben met erotiek en snel kunnen typen. De verdiensten die je maakt wordt per bericht berekenend. Hoe meer berichten je kunt sturen en beantwoorden hoe hoger jou inkomsten.

Geld verdienen met chatten is vrij simpel te doen en er is geen ervaring of studie voor nodig. Voor dit werk heb je tevens minimale spullen nodig. Het enige wat je nodig hebt is een computer (of laptop of smartphone) en een internet/wifi verbinding.

 • Bepaal zelf waar je over chat of wat je in je berichten schrijft (niets verplicht)
 • Eenvoudig en snel geld verdienen door het lezen en beantwoorden van erotisch getinte berichten
 • Je chat via het platform direct met klanten, dus niet Whatsapp of Messenger
 • Je chat altijd anoniem
 • Werk vrijblijvend op je eigen manier in je eigen tijd
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal is nodig. Het is handig als je een beetje Engels kan voor internationale klanten

In de chatbox zijn mannen en vrouwen aanwezig die graag contact willen via teksten dat vaak erotisch getint is en vinden het vaak fijn om hun verhaal te delen.

Enkele belangrijke punten waar aandacht voor nodig is:

 • Je moet redelijk snel kunnen typen en spannende, geile teksten kunnen schrijven
 • Je moet het chatverkeer op gang zien te houden en klanten lang vermaken met geile berichtjes
 • Hoe meer tijd je erin steekt hoe meer je verdient. Jouw inzet bepaald hoeveel geld je verdient

Verdienen doe je per verstuurd bericht. Hoe meer berichten je stuurt hoe meer inkomsten je maakt. Je totale inkomsten hangen af van de hoeveelheid chats die je verstuurd. Mocht je in bezit zijn van een webcam kan je deze ook inzetten, hierdoor verdien je meer per ontvangen bericht en werk je in wijze als webcammodel terwijl je chat met klanten. Seks, spanning en erotiek staan centraal met dit werk en het is primair waar om klanten een bezoekje brengen op de chatsite.

Thuiswerken waar het jou uitkomt
Thuiswerken waar het jou uitkomt

Thuiswerken of werken waar het jou schikt

Als chatdame werk je vanaf huis of op elke locatie op je mobiele telefoon. Je ontvangt berichten (vaak erotische getint) van mannen en soms vrouwen die willen sekschatten. Met dit werk zijn er geen verplichtingen en je bent vrijblijvend om te bepalen hoe je terug chat en wat je zegt. Soms zijn het korte berichtjes die over geile dingen gaan en andere keren zijn het lange erotische verhalen en fantasieën van de klant. Jij bepaald hoe veel je terug typt en wat je terug schrijft. Het onderwerp wordt vaak door de klant bepaald maar je kan deze eenvoudig veranderen naar een onderwerp waar je meer comfortabel bij voelt. Voor berichten die je ontvangt en verstuurt ontvang je een uitstekende vergoeding.

Chat ik als mijzelf of een fictief persoon?

Je chat vanuit verschillende fictieve profielen die je worden toegewezen. Je kunt een profiel aanmaken, dat ook geheel fictief moet blijven, waar je lekker creatief kunt zijn wat betreft de plaats waar je woont, je leeftijd en omschrijving. Wees zorgvuldig in wat je op je profiel invult en geef klanten geen persoonlijke informatie. Het doel is natuurlijk om anoniem te blijven en dit werkt discreet uit te oefenen. Het is misschien leuk om een rol aan te nemen of een bepaald typetje te spelen, zoals juffrouw of zuster… bezoekers vinden het spannend als ze denken te chatten met een vrouw die een beroep heeft.

Snel geld verdienen met chatten
Snel geld verdienen met chatten

Snel geld verdienen met chat thuiswerk

Als chatoperator zijn hoge verdiensten mogelijk, maar hoeveel verdient dit nu precies?

Vanuit huis snel geld verdienen met chatten is voor de meeste dames een parttime job, maar het is mogelijk om fulltime te gaan doen als de inkomsten dat toelaten.

Je inkomen hangt af van je aantal beantwoorde chat berichten. Per bericht levert dat 17-20 cent op, afhankelijk waar je als chatdame gaat werken. Hoe meer berichten je verwerkt, hoe hoger de vergoeding per bericht zal worden. De meeste chat operators verdienen rond de 14,- tot 16,- euro per uur als ze genoeg berichtjes bewerken. Wat je precies verdient heb je voor een groot deel zelf in hand en er is geen limiet op wat je kunt verdienen in deze branche.

Wanneer krijg ik uitbetaald?

De verdiensten die je maakt kunnen ten alle tijd op een transparante manier worden ingezien. In je eigen account zie je precies wat je hebt verdient. Om een uitbetaling aan te vragen druk je op de uitbetalen knop en dezelfde week wordt het geld (discreet) op je rekening gestort.

Wat zijn de voordelen van chatten werk

Naast de goede verdiensten zijn er veel voordelen aan het werken als chat operator.

 • Het is super eenvoudig en iedereen kan het
 • Je kunt je discreet en anoniem aanmelden op de website
 • Het gaat om spannend erotisch chat contact
 • Geen fysiek contact met klanten
 • Je werkt thuis via het platform
 • Dit werk is makkelijk te combineren met andere activiteiten (studie, vaste baan)
 • Met chatten kan je werken waar en wanneer het jou uitkomt
Online werken als chat operator
Online werken als chat operator

Online aan de slag als chat operator

Er is veel vraag naar chatoperators en er is veel vraag naar nieuwe chatdames die het spannend vinden om geld te verdienen met berichtjes sturen. Geld verdienen met chatten is geen doorsnee thuiswerk en zal wellicht niet voor iedereen even interessant zijn, maar het is zeker een makkelijke manier om wat extra geld te verdienen.

Wil jij je eigen werktijden bepalen en ben je ruimdenkend en creatief? Kan je snel type en heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal? Kun je klanten uitdagen en dusdanig beïnvloeden om een berichtje terug te laten sturen? Dan is dit misschien een baantje dat goed bij je past.

Chatplatformen zijn altijd op zoek naar mensen (mannen en vrouwen) die willen werken als chat operator. Je kunt rekenen op goede verdiensten die wekelijks uitbetaald wordt en volledig anoniem werken. Laat deze kans je niet voorbij gaan en schrijf je direct in!

Trefwoorden: makkelijk thuis geld verdienen, Geld verdienen met chatten, thuiswerker webcammen, Thuiswerken als chatoperator, Verdien geld met chatten of webcam, chat fabriek, sekschatten en wil je vanuit huis, erotische berichten sturen, Chat Operator worden, Geld Verdienen Met Chatten, teksten Thuiswerk, Webcam ‎Contact, bijverdienen met chatten, chat operator werk, chatsites geld verdienen, verdien met sekschatten, erotisch chatten, reageren op berichten, Verdien thuis geld met het sturen van berichten, erotisch chat contact, Online veel geld verdienen, Anoniem Thuiswerk, Thuis werken als chat operator, chat voor geld, Sexting, verdienen met je eigen Skype, verdien geld met ero chatten, betrouwbaar thuiswerk, Verdien geld met chatten