Succesvol webcamgirl worden

Succesvol webcamgirl worden
Succesvol webcamgirl worden

Elke vrouw of stel die zich aanmeld voor een webcamseks baan kan geld verdienen. Webcamsites worden erg druk bezocht op dagelijkse basis. Er is ruim genoeg werk en verdienmogelijkheden voor iedere type vrouw, maar niet iedereen wordt zomaar succesvol in de ero-branche. Het geld dat je kunt verdienen is erg goed maar het is belangrijk te begrijpen dat het geld niet komt aanwaaien – je moet er wel wat voor doen. De inzet die je toont en de energie die je in je werk steekt worden zeker beloont!

Iedere vrouw kan succesvol webcamgirl worden

Het inschrijven als webcamgirl is voor iedere vrouw van 18 jaar en ouder toegankelijk. Webcamgirl werk is niet alleen weggelegd voor superslanke, jonge modellen-types met een perfect figuurtje – nee, niets is minder waar! Uiterlijk is niet alles bepalend en met dit soort werk is je uitstraling en enthousiasme veel belangrijker!

Dagelijks komen er duizenden bezoekers de modellen op de site bezoeken. Iedere vrouw kan hierdoor genoeg klanten in haar chatbox krijgen. De gezegde ‘op elke potje past een dekseltje’ is hier van toepassing. Klanten zijn niet alleen op zoek naar een chat met een typisch (nep) modellentype die als een chagrijn achter de webcam zit. Vooral dames die lekker vlot overkomen en zichzelf kunnen zijn tijdens het webcammen zijn erg populair. Hoe je overkomt tijdens het cammen – vrolijk, spontaan en zichtbaar genieten zijn belangrijke eigenschappen van succesvolle camgirls.

Juiste webcamplatform kiezen
Juiste webcamplatform kiezen

Maak de juist keuze qua webcamplatformen

Om een goede kans te hebben op een succesvol en rijke carrière als webcamgirl moet je niet zomaar aanmelden bij een willekeurige webcambedrijf. Er zijn genoeg webcamseks sites op het internet waar je als camgirl aan de slag kunt, maar niet alle bedrijven bieden eerlijk en betrouwbaar erotisch thuiswerk aan.

Wij hebben veel onderzoek gedaan naar de beste webcambedrijven in Nederland in in het buitenland om je optimaal te informeren over waar je het beste kunt aanmelden als webcamgirl. De beste webcam bedrijven die goed betalen betrouwbaar zijn en eerlijk thuiswerk bieden zijn de volgende:

 • Club Islive (groot Nederlandstalige webcamsex platform met veel bezoekers en jaren lang ervaring in de erotische markt)
 • Xmodels (uiterst goed webcam platform in België met een internationale focus en een site in 15 talen!)
 • Chaturbate (grote webcamsex site in de Verenigde Staten. Veel modellen werken hier. Er is ook veel aandacht voor webcamkoppels die hier werken)
 • LiveJasmin (de grootste webcamchat site in Amerika met veel modellen en veel dagelijkse bezoekers)

De bovengenoemde sites bieden mooie kansen voor alle type dames die graag in de erotiek werkzaam willen zijn. Modellen kunnen op deze chatplatform prima thuiswerken met de zekerheid dat ze voor een betrouwbaar, achtenswaardig bedrijf werken dat modellen goed betaald.

Webcam model profiel pagina aanmaken
Webcam model profiel pagina aanmaken

Belangrijke stappen voor na het aanmelden

Na in te schrijven bij een webcam platform kun je vaak al binnen enkele dagen starten met geld verdienen. Het starten als camgirl is een belangrijke fase die je slim moet aanpakken wil je succesvol worden in je werk. Het is meer dan een kwestie van webcam aanzetten en chatten maar… er komen nog wat belangrijke aspecten bij kijken.

 • Elk model krijgt een eigen profiel pagina op de webcam site. Je profiel is een belangrijke pagina, omdat veel bezoekers hier klanten worden. Zodra een bezoeker land op jouw profiel kunnen ze foto’s van je bekijken en wat lezen over wie jij bent. Veel bezoekers maken hier de keuze om live met jou te gaan chatten in jouw chatbox. Aandacht besteden aan het opzetten van een pakkende profiel kan letterlijk het verschil zijn tussen succes en hoge inkomsten en weinig klanten/inkomsten. De tijd die je besteed aan het opzetten van een geile profiel, waar klanten geprikkeld worden om met jou te gaan webcammen is meer dan de moeite waard en is een van de eerste taken die je kan doen om je succes te garanderen!
 • Het platform is zo opgezet dat iedereen er eenvoudig mee kan werken, maar in het begin kan het even een steile leercurve zijn. Net als met alles wat nieuw en onbekend is moet je er even mee werken om het onder de knie te krijgen. Besteed de eerste paar dagen met het gewend raken aan het webcamplatform en hoe je er optimaal gebruik van kunt maken.
 • Op de site werken veel andere cam modellen, sommige met jarenlang ervaring als camgirl. Je kunt veel leren door te observeren hoe de meest populaire webcamgirls het aanpakken. Kijk hoe zij hun profielpagina hebben opgezet, wat de kwaliteit is van een show, de ruimte waarin ze werken, belichting die ze gebruiken enz. Kortom, je kunt veel leren van de dames die ruime ervaring hebben in de erotische branche. Je moet het niets zien als afkijken of spieken, maar het is meer opdoen van goede ideeën die je zelf op creatieve wijze kan inzetten om je eigen show goed op te zetten.
 • Investeer in een aantal extra spullen die je helpen om een spetterende show neer te zetten. Veel modellen kopen lingerie setjes om er extra sexy uit te zien tijdens het webcammen. Je kunt ook een paar spannende seksspeeltest kopen die je tijdens het cammen kunt gebruiken. Wees creatief in de extraatjes die je tijdens je show kunt gebruiken. Bezoekers zijn dol op vrouwen die er moeite voor hun show en betalen graag om hier onderdeel van te zijn.
 • Wees er van bewust dat als je gaat werken als webcamgirl je zonder contract werkt – in principe werk je zelfstandig. Dit houd in dat je zelf verantwoordelijk bent voor het afdragen van (eventuele) belastingen. Het is aan jou om volledig op de hoogte te zijn van je verplichtingen die hier bij komen kijken.

De bovengenoemde punten zijn belangrijk om direct na het inschrijven uit te voeren zodat je hierna op goede voet aan de slag kan en snel inkomsten kan opbouwen.

Thuiswerken als webcamgirl
Thuiswerken als webcamgirl

Jouw webcam model profiel pagina is belangrijk

Wij hebben eerder in dit artikel gehad over het belang van je profiel. Graag herhalen wij het belang, want veel modellen vergeten dit goed te doen en lopen zo veel geld mis.

Om je een voorbeeld te geven van een aantal goed opgezette profielen verwijzen wij je graag naar deze modellen op Islive:

 • Het profiel van Surayastars (zij gebruikt een goede webcam, goed verlichte ruimte die erg sfeervol is en zij zit niet te ver weg van de webcam zodat bezoekers haar goed kunnen zien)
 • Het profiel van Dina30 (Dina gebruikt goede verlichting, heeft een scherp camera beeld en heeft een goed gevulde profiel pagina)
 • Het profiel van Tiffanyrox (werkt in een leuke, sfeervolle ruimte, goed beeld en een leuke, uitnodigende profiel)
 • Het profiel van Sexyangela88 (leuke dame die in een super sfeervolle ruimte werkt met goede belichting en een sensuele uitstraling)

De modellen in de voorbeelden hierboven genoemd hebben duidelijk tijd en aandacht besteed aan het creëren van een aanlokkelijke profiel pagina waar klanten zin krijgen om direct live te gaan.

De elementen die belangrijk zijn op je profiel zijn: een korte omschrijving van jezelf en wat je lekker vind, je fantasieën en wat je aantrekkelijk vind tin mannen, veel sexy foto’s, een paar geile webcamsex filmpjes die zelfgemaakt zijn om klanten een voorproefje te geven van hoe het met jou op de chat er aan toe gaat.

Meer verdiensten maken
Meer verdiensten maken

Handige tips voor meer klanten en meer verdiensten

Als webcamgirl wil je natuurlijk niet zonder klanten zitten, stil zitten levert geen geld op. Veel klanten en vooral veel terugkerende, vaste klanten betekend een goede inkomstenstroom elke maand. De beste tips die wij je kunnen geven om veel klanten te werven en veel geld te verdienen zijn de volgende:

 • Besteed tijd aan je uiterlijk (sporten, fitness, gezond eten, make-up, enz.). Je hoeft geen supermodel te zijn, maar een goed verzorgt uiterlijk is aantrekkelijk voor klanten en je voelt er zelf ook beter bij waardoor je zelfverzekerd overkomt op de chat.
 • Investeer in een goede HD-webcam, eentje met hoge resolutie beeld een geluid optie. Met een goede webcam krijgen klanten een haarscherp beeld en kunnen ze met jou praten via de microfoon. Klanten blijven langer op de chat als ze alles goed kunnen zien en horen. Dit betekend direct meer inkomsten voor jou. Het investeren in een goede kwaliteit webcam betaald zich in korte tijd terug.
 • Stel je vrolijk en positief op tijdens het webcammen. Klanten komen voor een leuke ervaring met een leuke dame. Ga niet als een zoutzak of chagrijn achter de cam zitten. Ga er ook niet bijzitten alsof je dit werk moet doen. Echter werkt het beter als je lekker spontaan en gezellig bent met je klanten. Je klanten zullen daar dan ook positiever op reageren (en langer in de chat blijven met je).
 • Een luisterend oor is goud waard. Klanten komen met allerlei verhalen, fantasieën en ideeën. Luister goed na ze zodat je er achter komt wat ze zoeken of graag willen. Als je dit kan zullen ze langer op de chat blijven en misschien vaker terugkomen voor meer!
 • Als webcamgirl bepaal je je eigen werktijden, maar het is aan te raden om vaste werktijden/dagen te kiezen. Het inloggen op vaste tijden zorgt er voor dat klanten op je kunnen rekenen. Ze weten op welke dagen en tijden je beschikbaar bent voor een chat en gaan dan minder snel naar een ander model! Op deze manier genereer je meer omzet en bind je veel vaste klanten die voor maandelijkse inkomsten zorgen.
 • Wifi en internet zijn noodzakelijk voor dit soort thuiswerk. Een stabiele internetverbinding is een vereiste, want het werkt averechts als je midden in chat bent en de verbinding valt uit. Als dit vaak gebeurd verlies je klanten en zal het een negatieve invloed hebben op je omzet. Een wifi verbinding is vaak het handigst als je van plan bent om veel van werkplek te veranderen, maar een vaste internetconnectie is betrouwbaarder en sneller. Ga na wat voor jou de beste oplossing is en gebruik dat.
Anoniem werken als webcamgirl
Anoniem werken als webcamgirl

Anoniem webcammen is mogelijk, maar helpt niet

Webcamgirl thuiswerk is geheel vrijblijvend, dat betekend ook dat jij bepaald hoe je te werk gaat. Als je anoniem, onherkenbaar wil werken dan kan dat. Er zijn een aantal modellen die tijdens het webcammen niet met hun gezicht in beeld komen en dat is allemaal prima, maar het heeft een gevolg voor je uiteindelijke verdiensten. Het feit is dat de meeste klanten komen voor een (persoonlijke) interactieve erotische ervaring en haken af als ze niet alles te zien krijgen. Het feit dat ze jou gezicht niet kunnen zien is voor sommige misschien onpersoonlijk en niet opwindend. Om toch anoniem te blijven achter de webcam kan je er ook voor kiezen om een maskertje op te doen om je identiteit te beschermen, dit werkt veel beter dan niet met je gezicht in beeld komen.

Webcam werk aanpakken als een bedrijf

Als je serieus geld wil verdienen moet je het werken als webcamgirl serieus aanpakken – dat betekend het benaderen als een business en niet een hobby. Vanaf het moment dat je begint als webcamgirl ben je vrij om te doen wat je wil – je werkt als zelfstandig model. Dit houdt in dat je geen baas hebt die je opdracht geeft om op bepaalde tijden te werken. Jezelf aansturen en gedisciplineerd werken zijn jou verantwoordelijkheid en de sleutel om er een echte succes van te maken. Log regelmatig in, maak veel minuten achter de webcam en werf veel klanten om je maandelijkse inkomsten te vergroten. Top modellen op de site van Islive verdienen ruim 5000,- euro of meer per maand – omdat ze het zien als een echte online carrière en zich volledig inzetten om er het maximale uit te halen.

Webcamgirl worden online regelen
Webcamgirl worden online regelen

Webcamgirl worden is snel online geregeld

Wil je graag rijk worden als webcamgirl? Lijkt het je wat om voor jezelf te beginnen en genieten van de vrijheid die je hebt als webcamgirl? Schrijf je dan direct in en start jouw carrière in de erotische branche. Het inschrijven is discreet, gratis en binnen een paar minuten online geregeld!

Trefwoorden: thuiswerken als webcamgirl, camgirl worden bij xmodels, webcammer worden, webcamgirl worden, succesvol webcamgirl worden, camgirl worden, xmodels verdienen, inschrijven als webcammodel, aanmelden en webcamgirl worden, betalende klanten, waarom werken bij islive, club islive, werken bij islive, webcamgirl werken bij islive, club islive models, online werken en verdienen als webcamgirl, webcamchat sites, webcamgirls gezocht voor goed betaald erotisch werk, geld verdienen via je webcam, verdien veel geld, erotisch chatten, anoniem onherkenbaar webcam model, webcam modellen werk, erotische berichten sturen, webcam sexwerk, sekswerk, erotisch bijbaantje, live webcamgirl worden bij islive, camgirl worden en snel cash verdienen