Cloe (34)

Hoi, Ik ben Cloe uit Rotterdam. Ik werk ruim 3 jaar op Islive. Persoonlijk vindt ik Islive een fijne webcamsite met een duidelijk lay-out – zelfs ik kan er mee omgaan! 😉

De verdiensten op Islive vallen een beetje tegen (betaald 0,18ct p/m per klant), maar omdat er altijd veel publiek is verdien ik hier toch het meest vergeleken met andere camsites waar ik ben aangemeld.

Met Splitcam software kan ik op diverse cam sites tegelijk werken en heb ik altijd wel een aantal klanten in mijn chatbox. Natuurlijk heb ik wel eens een rustige avond, maar vaak zit ik op de chat met 6 of meer bezoekers in een sessie! Als je dan de verdiensten berekend kom je op ruim 1,- euro per minuut (per klant). Dat tikt behoorlijk aan.

Op rustige tijden is mijn tactiek om een bezoeker over te halen voor een VIP, privé chat (waar ze meer voor moeten betalen). De klant betaald dan 4x het normaal tarief en dat is goed voor mijn omzet.

Ik heb bijna nooit problemen op de site en technisch gaat het altijd goed. Als je wel iets hebt waar je hulp bij nodig hebt dan is het supportteam van Islive heel goed! Als ik een vraag heb bel ik en ik sta nooit in de wacht, heb gelijk iemand aan de lijn. Ik kom er zo altijd wel uit en het is nog niet voorgekomen dat ik zonder oplossing zat.

Het dashboard (waar alle statistieken zijn te zien) is ook heel duidelijk een overzichtelijk, je ziet meteen wat je verdiend hebt.

Qua uitbetaling gaat het ook altijd goed en snel! Ik heb het zo ingesteld dat ik 3x per maand een overschrijving ontvang. Het geld wordt dan keurig netjes en discreet op mijn rekening gestort.

Voor elke vrouw die overweegt te gaan webcammen, kan ik dit werk zeker aanraden. Begin eerst eens bij Islive cams want daar kan je alles in het Nederlands doen. Islive geeft je de kans om eerst wat ervaring op te doen alvorens bij andere webcamwerk sites te gaan werken. Bekijk mijn Islive profiel

Trefwoorden: camsite Islive, splitcammen op meerdere sites, chat bezoekers