Ingrid (28)

Voor het beginnen als webcamgirl werkte ik in een fabriek, een super saai baantje in de productie waar ik echt een hekel aan had!

Dat werk was ik helemaal zat en ik ben mijn online zoektocht gestart naar een beter alternatief om geld te verdienen. Op het internet zocht ik voor allerlei thuiswerk baantjes dat misschien geschikt waren en ook nog een beetje betaalde. Ik las overal dat je als webcamgirl goed geld kon verdienen en dat het makkelijk thuiswerk was. Het is natuurlijk geen ‘regulier’ baantje, je moet het maar net durven, maar ik ben iemand die uitdaging wel ziet zitten.

Ik heb me gelijk aangemeld en kwam er snel achter dat het werk hartstikke leuk is om te doen en het verdient echt super! Op mijn eerste dag ben ik zelfs een paar leuke mannen tegengekomen op de chat – dat maakt het werk extra interessant 😉

In mijn eerste paar dagen heb ik een aantal honderden euro’s verdiend. Snel geld verdienen dus. Het geld dat ik met webcammen verdien kreeg ik niet betaald met mijn fabriek werk. Bij lang en na niet.

Ik werk nog steeds met veel plezier als webcamgirl en de verdiensten zijn alleen maar meer geworden. Webcammen doe ik nu fulltime, omdat het zo goed geld oplevert. De verdiensten worden altijd op tijd gestort en geheel discreet.

Voor iedere vrouw (of stelletje) die twijfelt of camgirl werk echt, betrouwbaar werk is, kan ik het zeker aanraden en mijn ervaring is bewijs dat het zeker betrouwbaar thuiswerk is waar je eerlijk online geld kunt verdienen! Bekijk mijn Islive profiel

Trefwoorden: geld verdienen, webcammer, webcammer werk, serieus geld verdienen, werk als camgirl