Kimberly (27)

Een paar jaar geleden zat ik plots zonder werk en ik kon amper vinden dat ik leuk vond en waar ik genoeg mee kon verdienen. In die tijd had ik ook veel rekeningen en schulden die ik niet kon betalen – zeker geen geld om leuke dingen te doen. Er moest iets veranderen en dat gebeurde gelukkig ook.

Ik sprak op een dag een vriendin die toevallig liet vallen dat ze webcamgirl werk deed. Zij heeft me toen verteld wat zij deed om extra geld te verdienen. Met webcammen maakte zij een prima maandinkomsten. Ik vroeg me natuurlijk direct af wat ik dan precies moest doen, maar dat leek mij ook wel wat!

Na het horen hoe het werken als camgirl in elkaar zat was ik eerst een beetje twijfelachtig – kon ik naakt achter de cam chatten met vreemde mannen? Ik had ook twijfels over hoe veel geld je echt kon verdienen met dit soort thuiswerk.

Ik ben dus begonnen als webcamgirl en kwam er snel achter dat de verdiensten echt waren, ik maakte in het begin al lekker geld en dat gaf mij de enthousiasme om het (bijna) fulltime te gaan doen.

Webcammen vindt ik spannend werk, vaak is het super erotisch, maar soms kan ik urenlang gewoon praten met de bezoekers. Voor mij is het een droombaan en ik kan het andere meiden zeker aanraden om eens te proberen! Klik hier voor de site van Islive