Melissa (23)

Toen ik ging inschrijven als camgirl twijfelde ik heel erg of het werk wel iets voor zou zijn. Gelukkig had ik veel informatie over webcam werk gelezen alvorens verder te gaan met het aanmelden en ik wist dat ik op elk moment kon stoppen, dus ik wist dat ik nergens aan vast zat – een fijn gevoel.

Toen ik alle gegevens en documentatie (rijbewijs) had doorgegeven kreeg ik gelijk de nodige inlog om op het chatplatform te komen en kon ik aan de slag!

Het webcamplatform van isLive zit technisch goed in elkaar en ziet er goed uit. Ik kan het zonder problemen gebruiken, ook als was alles nieuw het was snel duidelijk.

Ondanks mijn twijfels ben ik gewoon maar aan de slag gegaan. Soms moet je gewoon in het diepe duiken om er achter te komen! Ik merkte al snel dat de mannen op de chat helemaal nog niet zo verkeerd zijn. Dit maakte het voor mij een stuk interessanter šŸ˜‰

Ik werk nu al ruim een jaar op de site Islive en ben in die tijd veel leuke mannen tegengekomen. Het mooie is dat veel van deze mannen vaste klanten zijn geworden en dat is goed voor de maandelijkse omzet. Ik vermaak me goed achter de cam en de verdiensten zijn super.

Ik heb er dus zeker geen spijt van en werk momenteel nog steeds als camgirl bij Islive en ga in de nabije toekomst misschien bij meerdere cam platformen werken.

Trefwoorden: werken als camgirl, islive thuiswerk, werken als webcam model