Mirjam (37)

Ik ben met webcamwerk begonnen, omdat ik snel geld nodig had en ik had echt geen zin om voor een baas te gaan werken. Al vrij snel verdiende ik er al een behoorlijke salaris mee. Ik had genoeg inkomsten om snel een aantal schulden af te lossen en genoeg geld om nog wat leuke dingen te doen.

Webcammen past goed bij mij want ik ben gek op seks en erotiek. Voor mij is het meer een hobby waar ik ook nog leuke mannen tegenkom. Met een beetje flirten en geil chatten kan je met webcamsex werk een prima inkomsten maken. Je hoeft er echt geen superslanke ‘model type’ voor te zijn – ik ben dat ook niet. Zelf ben ik geen supermodel, ik zie er leuk uit, maar niets speciaals. Genoeg klanten willen met mij webcammen, dus het geld komt wel binnen.

De mannen die ik op de chat heb zijn voornamelijk erg leuk, gezellig en soms zit er zelfs een echte leukerd tussen! Af en toe komt er wel eens een rare gast die wil chatten, maar die klik ik snel weg. Je hoeft niets, dat is een groot voordeel van dit werk.

De verdiensten zijn voor mij de grootste reden om dit werk te doen, maar de andere voordelen, zoals vanuit huis werken, geen baas, geen verplichtingen en ongelimiteerd verdienen zijn ook belangrijk.

Je hebt geen vaste tijden en ik kan het webcammen prima combineren met andere dingen die ik graag doe (druk sociaal leven). Er komt nu genoeg geld binnen om comfortabel van te leven en er kan zelfs een vakantie van af. Werken en verdienen als camgirl heeft mij zoveel (financiële) vrijheid gegeven, daar ben ik echt dankbaar om.

Ik kan het andere meiden/vrouwen zeker aanraden, je moet er alleen wel een beetje lef voor hebben en in het begin is het misschien een beetje eng, omdat alles nieuw is en webcamgirl werk is geen typisch, doorsnee thuiswerk. Bekijk hier mijn profiel op Islive

Trefwoorden: werken als webcamgirl, snel geld, gemakkelijk geld verdienen met flirten, verdien als camgirl, ervaringen als camgirl, ervaringen van webcammodellen