Renate (37)

Hoi dames, Ja ik ben zeer tevreden over het werken bij islive. Ben nu twee maanden geleden begonnen en sta nu al op 1652,- euro. Dit heb ik met parttime werken verdient – niet eens veel tijd aan besteed (een paar uurtjes per dag). Met een paar uur per dag kan je al aardig zakcentje verdienen!

Ik krijg best veel bezoekers in mijn chatbox, omdat Islive veel reclame maakt voor de webcamsite – overal op het internet kom je advertenties tegen van Islive. Goede zaak dus voor het aantrekken van nieuwe bezoekers.

Via Islive heb je ook de optie om zelf reclame te maken voor je eigen webcam profiel of die van andere modellen en daar kun je ook extra geld mee verdienen. Je kunt zelfs een eigen website maken met webcams waar je ook mee kunt verdienen. Bij Islive heb je veel verschillende manieren om geld te verdienen (chatten, webcammen, eigen site, reclame maken) wat ik erg prettig vindt.

Voordat ik bij Islive ging werken heb ik ook op andere platformen gewerkt (Xmodels en Chaturbate) maar daar is lang niet genoeg klanten/mannen die komen als op de site van Islive.

Dus voor elk wat wils. Je kunt vanuit huis je beroep maken of gewoon een zakcentje verdienen. Ik zit in de schuldsanering dus elk centje is mooi meegenomen.

Het is voor iedere vrouw (of stelletje) een prima mogelijkheid om thuis geld te verdienen.
Het enige nadeelpuntje is dat het niet wekelijks wordt uitbetaald, maar wel 3x per maand. Op zich vind ik dit niet zo erg want ik krijg wel altijd snel mijn geld en het bedrag klopt altijd.

Ik kan het iedereen die als webcamgirl wilt werken om bij Islive aan de slag te gaan. Je zult er zeker geen spijt van krijgen.