Tahitha (22)

Toen ik net begon met webcam werk deed ik er absoluut niet moeilijk over. Het is niet alsof ik een hoer ben of zo. Mijn hele omgeving hoeft het natuurlijk niet te weten dat ik erotisch werk doe, maar ik heb het wel gelijk aan al mijn beste vriendinnen verteld. Slechts eentje reageerde negatief, de andere vonden het prima werk voor mij en gingen zelf ook kijken of het wat voor hun was!

Ik werk niet anoniem, zoals een aantal andere meiden op de site, maar ga gewoon met mijn gezicht op de cam. Ik merk dat bezoekers dit veel fijner vinden en blijven daardoor langer in de chatbox. Bang om herkent te worden ben ik niet en de kans dat ik een bekende tegenkom is nagenoeg nul. Op de site gebruik ik de fictieve modellen naam ‘Tahitha’ en zeg ik dat ik uit Amsterdam kom. Natuurlijk wil ik mijn echte identiteit wel een beetje bewaken. Klanten hoeven niet alles van mij te weten.

Achter de webcam werken vind ik spannend om te doen en doe het niet alleen omdat mijn loonstrookje er goed uitziet elke maand! Zeker een aanrader voor iedere vrouw die graag in de erotische sector wil werken! Om je aan te melden klik hier.