Testimonials

Ervaringen van een aantal vrouwen en stelletjes die als webcam model werken voor islive. Lees hier hoe zij het werk ervaren…

Nachtvlinder (44)

snapshot van een islive model

Ik werk al een tijdje als webcammodel en geniet er volop van. Het leukste vindt ik dat de mannen vaak zelf ook hun webcam aanzetten, zodat je kunt zien wie er aan de andere kant van de lijn zit. Vaak chat je dan met een leuke man waarmee het echt leuk is om lekker erotisch bezig te zijn. Dit zijn de momenten waar ik van geniet en ik krijg er voor betaald!

Som kom ik een hele leuke man op de chat tegen waar ik wel eens een echte date mee zou willen hebben. Ik heb op het punt gestaan om dit een paar keer ook te regelen, maar ik durf het nog niet echt. Misschien ben ik te verlegen.

Kortom, dit werk betaald goed en is echt leuk om te doen. Soms vergeet je dat je aan het werk bent 😉 Kan het iedere dame aanraden om eens te proberen.

Bmw_Girly (27)

snapshot camgirl islive

De eerste keer dat ik ging cammen was ik erg nerveus, mijn hart klopte in mijn keel en ik had geen idee wat mij te wachten stond. Het is toch de bedoeling dat je voor de camera je broek laat zakken en je tieten laat zien. Dat had ik nog nooit eerder gedaan, maar ik ben geen preuts type, dus dat lukte me wel. Ik voelde me vreselijk bekeken, maar dat was tegelijk best wel spannend en een tikkeltje geil moet ik toegeven. De mannen in mijn chatbox reageerde erg positief en enthousiast en dat gaf me veel vertrouwen om door te gaan. Ik gaf ook eerlijk toe aan mijn bezoekers dat dit mijn eerste keer achter de cam was en dat was prima. Na afloop was ik opgelucht, maar wist ik ook dat dit echt iets was om verder mee te gaan. Ik had bijna 70,- euro verdient met een paar uurtjes webcammen, dus het geld rolde lekker binnen. Ik werk nu een maand als model en heb het al helemaal onder de knie. Doordat ik veel vaste klanten heb verdien ik meer dan in het begin en het werk is nog steeds erg leuk om te doen. Ik kan het iedere meid zeker aanraden om het gewoon eens te proberen – je zit nergens aan vast!

Kimberly (27)

snapshot webcamdame werkt bij Islive

Een paar jaar geleden zat ik plots zonder werk en ik kon amper vinden dat ik leuk vond en waar ik genoeg mee kon verdienen. In die tijd had ik ook veel rekeningen en schulden die ik niet kon betalen – zeker geen geld om leuke dingen te doen. Er moest iets veranderen en dat gebeurde gelukkig ook.

Ik sprak op een dag een vriendin die toevallig liet vallen dat ze webcamgirl werk deed. Zij heeft me toen verteld wat zij deed om extra geld te verdienen. Met webcammen maakte zij een prima maandinkomsten. Ik vroeg me natuurlijk direct af wat ik dan precies moest doen, maar dat leek mij ook wel wat!

Na het horen hoe het werken als camgirl in elkaar zat was ik eerst een beetje twijfelachtig – kon ik naakt achter de cam chatten met vreemde mannen? Ik had ook twijfels over hoe veel geld je echt kon verdienen met dit soort thuiswerk.

Ik ben dus begonnen als webcamgirl en kwam er snel achter dat de verdiensten echt waren, ik maakte in het begin al lekker geld en dat gaf mij de enthousiasme om het (bijna) fulltime te gaan doen.

Webcammen vindt ik spannend werk, vaak is het super erotisch, maar soms kan ik urenlang gewoon praten met de bezoekers. Voor mij is het een droombaan en ik kan het andere meiden zeker aanraden om eens te proberen! Klik hier voor de site van Islive

Kim Blaze (25)

kim blaze op islive webcams

Ik houd super veel van webcammen omdat ik het geil vind om te doen en leuk vind om nieuwe mensen te leren kennen! En kan ik even niet cammen, dan kan ik altijd nog berichtjes sturen. Op het chatplatform van Islive kan ik de dingen doen die IK leuk vind! Super toch!?

Bekijk mijn profiel op Islive

Jasmine

snapshot webcammeid op clubislive

Het werken als webcamgirl heeft mijn leven positief veranderd. Ik zit nu ruim in mijn geld waardoor ik veel meer (luxe) dingen, zoals vakanties en shoppen nu wel kan veroorloven. Vroeger zat ik in de schulden en kwam er niet veel geld binnen, nu is die zorg weg en kan ik fijner leven en werken zonder stress.

Beginnen als webcamgirl was een behoorlijk grote stap voor mij, maar ik heb er geen seconde spijt van gehad. Eigenlijk baal ik er van dat ik dit niet eerder heb ontdekt.

Niet alleen financieel is het positiever geworden maar ik ben erdoor gegroeid, als vrouw. Ik snap mannen nu ook beter en geniet echt van het vermaken en opgeilen.

De stap om webcamgirl te worden is zo gemaakt, je moet gewoon even de stoute schoenen aantrekken en het een keer proberen. Het aanmelden kost niets, je hoeft geen dure computer of andere spullen te kopen en je kunt discreet aan het werk wanneer het jou uitkomt. Ideaal thuiswerk voor huisvrouwen of studenten, maar elke vrouw van 18+ kan webcam werk doen.

Manon (44)

snapshot manon werkt op Islive chat

Hallo, ik ben Manon uit Haarlem. Ik ben helemaal hopeloos als het gaat om technische dingen en computers, maar de Islive chat en bel programma is echt heel makkelijk ! Toen ik een keer echt een probleem had (bleek mijn eigen schuld) werd dat meteen opgelost door jullie support afdeling. Dus ook super service hier bij jullie. Het cammen en kletsen is hartstikke leuk om te doen en ik kon na mijn inschrijving als model super snel aan de gang. Nogmaals, een super dank je wel! Dit is nog eens leuk thuis verdienen. Groetjes, Manon. Bekijk mijn Islive profiel

Angelien (44)

snapshot van angelien op Islive cams

Een paar jaar geleden ben ik voor het eerst gaan webcammen als model op het chatplatform van Islive. Ik vond het eerst hartstikke spannend om te doen, maar ik verdiende meteen zo goed dat ik het ben blijven doen. Ik kom nooit herkenbaar in beeld en gebruik niet mijn eigen naam, maar mijn bezoekers vinden dat juist heel spannend! Het werken hier is relaxed en ik doe het als ik tijd heb, meestal na het eten voor een paar uurtjes. Per uur verdien ik hartstikke lekker en aan het einde van de maand houd ik daar een behoorlijk bedrag aan over dat ik gebruik om de hypotheek van te betalen. Financieel heeft mijn baan als webcamgirl erg veel rust gebracht. Ik heb geen geldzorgen meer en ik werk voor het extra. Bekijk mijn profiel op Islive

Monique (33)

snapshot monique op islivecams

Hallo ik ben Monique. Hierbij mijn verhaal. Omdat ik een gezin heb waar ik voor moet zorgen en geen rijbewijs heb, is het voor mij lastig om een baan buiten de deur te hebben. Daarom werk ik al vrij lang vanuit huis als webcamgirl, omdat ik dan niet weg hoef en mijn eigen tijden kan bepalen. Maar sinds ik als camgirl voor Islive werk gaat het helemaal fantastisch. Ik kan werken wanneer ik wil door webcam en of mijn telefoon aan te zetten en verdienen maar! Lekker thuiswerken en verdienen op mijn manier. Dank je!. Groeten van M. Bekijk mijn Islive profiel

Jane

snapshot van werkende webcamgirl

Hoi, ik ben Jane en werk op Islive als webcamgirl. Elke dag probeer ik minimaal een paar uurtjes online te zijn op de chat. Bijna elke dag heb ik wel een aantal leuke chats met mannen waar ik op zou kunnen vallen. Dat maakt het extra spannend. Het geld komt lekker binnen want ik heb elke dag veel bezoekers, een aantal zijn bezoekers die ik regelmatig op de chat krijg. Vaste bezoekers zijn de beste stroom van inkomsten voor mij en ik doe er alles aan om mijn vaste klantenkring te vergroten door gewoon lekkere, geile shows te geven. Als je klanten tevreden zijn komen ze zeker vaker terug voor meer! Voorlopig blijf ik dit werk doen, want het geld is lekker en de vrijheid die ik heb is natuurlijk ook een groot voordeel.

Dana (31)

snapshot dana van islive cams

Hoi, mijn naam is Dana en ik ben al een aantal jaren alleenstaand en had niet zo’n grote kennissenkring en vond het altijd alleen zijn saai. Maar sinds ik via jullie chat heb ik op Islive cams heel veel gezellige contacten en leuke bellers. Ik krijg veel aandacht van de mannen en vaak ook complimenten van mijn bezoekers, van wie een paar vast terugkerende. Een uurtje cammen of bellen en mijn dag is weer helemaal goed en het geld is weer binnen! Mijn leven is positief veranderd en ik geniet echt van de extra inkomsten die ik goed kan gebruiken. Heel fijn. Ik kan een baan als webcammodel zeker aanraden aan andere vrouwen dier er misschien over nadenken om te gaan werken in de erotische branche… probeer het eens als model bij Club Islive en je zult niet meer terugkijken! Met een vriendelijke groet, Dana. Bekijk mijn profiel op Islive

 

 

Alexa (36)

snapshot webcam girl werk islive

Hoi, ik ben Alexa en ben werkzaam als webcamgirl op het platform van Islive cams.

IsLive is een van de betere chatplatforms met veel klanten, weinig storingen en uitstekende service voor als je problemen/vragen hebt.

Islive is een Nederlands webcamseks platform waar ieder type model succes kan behalen. Je hebt het voor een groot deel in eigen handen. Als je presentatie en uiterlijk goed zijn komen er veel klanten bij jou in de chat. Als je klanten op een speelse manier kan benaderen en veel interesse toont in wat ze zeggen en vragen kan je top verdiensten maken. Op de site staat seks en erotiek centraal – klanten willen hun fantasieën waar maken met een leuke dame die zichzelf kan zijn tijdens het cammen.

De top punten van werken als isLive camgirl vindt ik:

– Ruim genoeg klanten (dagelijks veel chat minuten maken)

– Betalingen worden netjes afgehandeld (Correcte en snelle uitbetaling)

– Performers statistieken kun je per 5 minuten volgen via het dashboard (Realtime overzicht van verdiensten)

– Islive maakt dagelijkse reclame op neven sites (zorgt voor veel bezoekers)

– Technische ondersteuning per mail of 24/7 via een mobiel nummer (Nederlandstalige hulpdesk medewerkers)

– Eigen Preview pagina met realtime snapshots (profiel pagina om klanten te trekken)

Ik kan webcamwerk bij Islive zeker aanraden. Elke vrouw die er over denkt om camgirl te worden moet het zeker een keertje proberen. Je zit nergens aan vast en het werk is geheel vrijblijvend. Gewoon doen dus!

Trefwoorden: webcamsex clientèle, camsters, werken als webcamgirl, webcammodel werk, islive thuiswerk, Club Islive, islive platform, camgirl worden

Playbunny (36)

snapshot van live webcamgirl werk

Webcam chat werk is echt leuk werk, vooral als je zo’n exhibitionist bent als ik 😉

Je ontmoet de mafste types, niet alleen maar geile bokken. Ik zit best vaak op de chat en kom bijna elke avond wel een paar leuke mannen tegen. De meesten willen natuurlijk wel snel sexen. ZE willen vaak dat je gelijk alles uittrekt en laat zien, zodat ze lekker kunnen masturberen. Ik probeer altijd zo lang mogelijk de tijd te rekken en mijn webcam show langzaam op te bouwen, zodat klanten lekker lang op de chat blijven. Het gaat niet altijd om seks en erotiek, soms zijn er ook mannen die de tijd nemen voor een leuk gesprek en blijven ze een uurtje lang kletsen. Dat is voor mij lekker makkelijk verdienen! Webcam werk raad ik elke meid aan, het verdient goed en is makkelijk te combineren met andere dingen in het leven. Het inschrijven als webcamgirl kan hier.

Mirjam (37)

snapshot webcammodel op clubislive

Ik ben met webcamwerk begonnen, omdat ik snel geld nodig had en ik had echt geen zin om voor een baas te gaan werken. Al vrij snel verdiende ik er al een behoorlijke salaris mee. Ik had genoeg inkomsten om snel een aantal schulden af te lossen en genoeg geld om nog wat leuke dingen te doen.

Webcammen past goed bij mij want ik ben gek op seks en erotiek. Voor mij is het meer een hobby waar ik ook nog leuke mannen tegenkom. Met een beetje flirten en geil chatten kan je met webcamsex werk een prima inkomsten maken. Je hoeft er echt geen superslanke ‘model type’ voor te zijn – ik ben dat ook niet. Zelf ben ik geen supermodel, ik zie er leuk uit, maar niets speciaals. Genoeg klanten willen met mij webcammen, dus het geld komt wel binnen.

De mannen die ik op de chat heb zijn voornamelijk erg leuk, gezellig en soms zit er zelfs een echte leukerd tussen! Af en toe komt er wel eens een rare gast die wil chatten, maar die klik ik snel weg. Je hoeft niets, dat is een groot voordeel van dit werk.

De verdiensten zijn voor mij de grootste reden om dit werk te doen, maar de andere voordelen, zoals vanuit huis werken, geen baas, geen verplichtingen en ongelimiteerd verdienen zijn ook belangrijk.

Je hebt geen vaste tijden en ik kan het webcammen prima combineren met andere dingen die ik graag doe (druk sociaal leven). Er komt nu genoeg geld binnen om comfortabel van te leven en er kan zelfs een vakantie van af. Werken en verdienen als camgirl heeft mij zoveel (financiële) vrijheid gegeven, daar ben ik echt dankbaar om.

Ik kan het andere meiden/vrouwen zeker aanraden, je moet er alleen wel een beetje lef voor hebben en in het begin is het misschien een beetje eng, omdat alles nieuw is en webcamgirl werk is geen typisch, doorsnee thuiswerk. Bekijk hier mijn profiel op Islive

Trefwoorden: werken als webcamgirl, snel geld, gemakkelijk geld verdienen met flirten, verdien als camgirl, ervaringen als camgirl, ervaringen van webcammodellen

Tahitha (22)

snapshot webcammen werk model

Toen ik net begon met webcam werk deed ik er absoluut niet moeilijk over. Het is niet alsof ik een hoer ben of zo. Mijn hele omgeving hoeft het natuurlijk niet te weten dat ik erotisch werk doe, maar ik heb het wel gelijk aan al mijn beste vriendinnen verteld. Slechts eentje reageerde negatief, de andere vonden het prima werk voor mij en gingen zelf ook kijken of het wat voor hun was!

Ik werk niet anoniem, zoals een aantal andere meiden op de site, maar ga gewoon met mijn gezicht op de cam. Ik merk dat bezoekers dit veel fijner vinden en blijven daardoor langer in de chatbox. Bang om herkent te worden ben ik niet en de kans dat ik een bekende tegenkom is nagenoeg nul. Op de site gebruik ik de fictieve modellen naam ‘Tahitha’ en zeg ik dat ik uit Amsterdam kom. Natuurlijk wil ik mijn echte identiteit wel een beetje bewaken. Klanten hoeven niet alles van mij te weten.

Achter de webcam werken vind ik spannend om te doen en doe het niet alleen omdat mijn loonstrookje er goed uitziet elke maand! Zeker een aanrader voor iedere vrouw die graag in de erotische sector wil werken! Om je aan te melden klik hier.

Cloe (34)

snapshot carla webcamgirl op Islive

Hoi, Ik ben Cloe uit Rotterdam. Ik werk ruim 3 jaar op Islive. Persoonlijk vindt ik Islive een fijne webcamsite met een duidelijk lay-out – zelfs ik kan er mee omgaan! 😉

De verdiensten op Islive vallen een beetje tegen (betaald 0,18ct p/m per klant), maar omdat er altijd veel publiek is verdien ik hier toch het meest vergeleken met andere camsites waar ik ben aangemeld.

Met Splitcam software kan ik op diverse cam sites tegelijk werken en heb ik altijd wel een aantal klanten in mijn chatbox. Natuurlijk heb ik wel eens een rustige avond, maar vaak zit ik op de chat met 6 of meer bezoekers in een sessie! Als je dan de verdiensten berekend kom je op ruim 1,- euro per minuut (per klant). Dat tikt behoorlijk aan.

Op rustige tijden is mijn tactiek om een bezoeker over te halen voor een VIP, privé chat (waar ze meer voor moeten betalen). De klant betaald dan 4x het normaal tarief en dat is goed voor mijn omzet.

Ik heb bijna nooit problemen op de site en technisch gaat het altijd goed. Als je wel iets hebt waar je hulp bij nodig hebt dan is het supportteam van Islive heel goed! Als ik een vraag heb bel ik en ik sta nooit in de wacht, heb gelijk iemand aan de lijn. Ik kom er zo altijd wel uit en het is nog niet voorgekomen dat ik zonder oplossing zat.

Het dashboard (waar alle statistieken zijn te zien) is ook heel duidelijk een overzichtelijk, je ziet meteen wat je verdiend hebt.

Qua uitbetaling gaat het ook altijd goed en snel! Ik heb het zo ingesteld dat ik 3x per maand een overschrijving ontvang. Het geld wordt dan keurig netjes en discreet op mijn rekening gestort.

Voor elke vrouw die overweegt te gaan webcammen, kan ik dit werk zeker aanraden. Begin eerst eens bij Islive cams want daar kan je alles in het Nederlands doen. Islive geeft je de kans om eerst wat ervaring op te doen alvorens bij andere webcamwerk sites te gaan werken. Bekijk mijn Islive profiel

Trefwoorden: camsite Islive, splitcammen op meerdere sites, chat bezoekers

Emmy (47)

snapshot van emmy op islive cams

Ik ben hier op de site van Islive, met cammen begonnen in 2006 en doe het nu nog steeds. Het is elke dag weer een verrassing wat er allemaal voor leuke mannen (en stelletjes) binnen zullen komen. Geen dag is hetzelfde, en dat maakt dat het nooit saai word gelukkig. Soms krijg ik een lastige klant op de chat, eentje die geen respect heeft – die blokkeer ik gewoon van de chat. Zo heb ik daar nooit meer last van. De meeste klanten zijn geweldig en echt leuk om mee te kletsen (en meer!). Zij zijn respectvol en komen gewoon voor een spanende, erotische ervaring met een leuke dame. Dat geef ik ze dan ook. Ik draag meestal een sexy setje als ik ga webcammen en trek die langzaam uit om de show een beetje spannend op te voeren… mannen zijn hier gek op en ik merk dat ik veel klanten heb die vaker terug komen voor wat lekkers 😉

Blijf het werk in ieder geval nog heel lang doen. En de verdiensten zijn heerlijk moet ik zeggen. Ik kan het elke vrouw of stel aanraden om eens te proberen als webcamdame. Bekijk mijn profiel op Islive

CindyCam

snapshot webcammen voor dames

Ik werk met veel plezier achter de webcam, het is makkelijk, erotisch thuiswerk waar ik niet veel voer hoef te doen en meer een hobby is dan echt werk. Parttime doe ik dit vanuit huis, zodat ik naast mij studie wat bij kan verdienen om de huur te betalen.

Dit is geen normale, reguliere baan natuurlijk, het is ook niet voor iedere vrouw geschikt. Je moet een beetje bloot durven en het ook geil vinden om met bezoekers te chatten en cammen. Het werk draait om seks, daar komen de mannen voor! Ik vind het totaal niet erg om te doen en het geeft mij eigenlijk wel een kick, het is spannend om te doen en past goed bij mij. Het geeft mijn eigen seksleven een impuls en mijn vriend vind dat helemaal niet erg. Soms doet mij vriend lekker mee en gaan we samen webcammen als stelletje. Daar komen veel klanten op af!

Marja (32)

snapshot marja webcamdame islive

Goedemiddag, Mijn naam is Marja en woon op de Wadden en werk sinds een jaartje of twee als webcamdame vanaf huis. Ik vind het vooral fijn dat mijn geld altijd op tijd wordt overgemaakt. Meerdere keren per maand kan ik mijn verdiensten opvragen en deze worden altijd netjes op tijd en zeer discreet gestort op mijn rekening. Ik heb altijd geld nodig (wie niet!) en via jullie site verdien ik het makkelijk en snel. Het bedrag dat ik van jullie krijg op mijn bankrekening komt altijd precies overeen met de statistieken overzichten. Chapeau hiervoor. Grt. Marja. Bekijk mijn Islive Profiel

Eline (19)

snapshot werken op islive cams

Hoi allemaal, ik ben Eline uit de buurt van Amsterdam. Ik studeer nu en woon op mezelf en moet veel huur betalen en heb natuurlijk ook geld nodig voor feestjes, stappen en een druk sociaal leven. Via dit thuiswerken via Islive kan ik dat allemaal makkelijk betalen en ik doe het webcammen en bellen gewoon helemaal anoniem. Ik kan op een fijne, discrete manier werken in de erotiek, zonder daar zorgen om te maken. Ik kom nooit herkenbaar in beeld en werk natuurlijk niet onder mijn eigen naam. maar mijn bezoekers vinden dat niet erg. Heb het super voor elkaar dus. Doeg. Bekijk mijn IsLive profiel

SexyKathie (25)

snapshot van sexykathie op islive cams

Al jaren maak ik deel uit van het Islive webcam platform en het bevalt mij prima. Ik heb nog geen moment getwijfeld om te stoppen met dit seks bijbaantje. Sterker nog, door je aan te melden als webcamgirl kan je zelfs een volledig fulltime salaris genereren én je eigen werktijden indelen. Een ander groot voordeel is dat je voor jezelf werkt – geen baas en geen contract. Dat maakt het een stuk leuker en je moet niets achter de webcam. Het is geen moeilijk werk, je hebt er geen technische opleiding voor nodig en je hoeft echt alleen te doen wat je ook leuk vindt, zoals ik 😉

Bekijk mijn profiel op Islive

Renate (37)

snapshot webcam meiden op islive

Hoi dames, Ja ik ben zeer tevreden over het werken bij islive. Ben nu twee maanden geleden begonnen en sta nu al op 1652,- euro. Dit heb ik met parttime werken verdient – niet eens veel tijd aan besteed (een paar uurtjes per dag). Met een paar uur per dag kan je al aardig zakcentje verdienen!

Ik krijg best veel bezoekers in mijn chatbox, omdat Islive veel reclame maakt voor de webcamsite – overal op het internet kom je advertenties tegen van Islive. Goede zaak dus voor het aantrekken van nieuwe bezoekers.

Via Islive heb je ook de optie om zelf reclame te maken voor je eigen webcam profiel of die van andere modellen en daar kun je ook extra geld mee verdienen. Je kunt zelfs een eigen website maken met webcams waar je ook mee kunt verdienen. Bij Islive heb je veel verschillende manieren om geld te verdienen (chatten, webcammen, eigen site, reclame maken) wat ik erg prettig vindt.

Voordat ik bij Islive ging werken heb ik ook op andere platformen gewerkt (Xmodels en Chaturbate) maar daar is lang niet genoeg klanten/mannen die komen als op de site van Islive.

Dus voor elk wat wils. Je kunt vanuit huis je beroep maken of gewoon een zakcentje verdienen. Ik zit in de schuldsanering dus elk centje is mooi meegenomen.

Het is voor iedere vrouw (of stelletje) een prima mogelijkheid om thuis geld te verdienen.
Het enige nadeelpuntje is dat het niet wekelijks wordt uitbetaald, maar wel 3x per maand. Op zich vind ik dit niet zo erg want ik krijg wel altijd snel mijn geld en het bedrag klopt altijd.

Ik kan het iedereen die als webcamgirl wilt werken om bij Islive aan de slag te gaan. Je zult er zeker geen spijt van krijgen.

Melissa (23)

snapshot melissa webcammeid op islive

Toen ik ging inschrijven als camgirl twijfelde ik heel erg of het werk wel iets voor zou zijn. Gelukkig had ik veel informatie over webcam werk gelezen alvorens verder te gaan met het aanmelden en ik wist dat ik op elk moment kon stoppen, dus ik wist dat ik nergens aan vast zat – een fijn gevoel.

Toen ik alle gegevens en documentatie (rijbewijs) had doorgegeven kreeg ik gelijk de nodige inlog om op het chatplatform te komen en kon ik aan de slag!

Het webcamplatform van isLive zit technisch goed in elkaar en ziet er goed uit. Ik kan het zonder problemen gebruiken, ook als was alles nieuw het was snel duidelijk.

Ondanks mijn twijfels ben ik gewoon maar aan de slag gegaan. Soms moet je gewoon in het diepe duiken om er achter te komen! Ik merkte al snel dat de mannen op de chat helemaal nog niet zo verkeerd zijn. Dit maakte het voor mij een stuk interessanter 😉

Ik werk nu al ruim een jaar op de site Islive en ben in die tijd veel leuke mannen tegengekomen. Het mooie is dat veel van deze mannen vaste klanten zijn geworden en dat is goed voor de maandelijkse omzet. Ik vermaak me goed achter de cam en de verdiensten zijn super.

Ik heb er dus zeker geen spijt van en werk momenteel nog steeds als camgirl bij Islive en ga in de nabije toekomst misschien bij meerdere cam platformen werken.

Trefwoorden: werken als camgirl, islive thuiswerk, werken als webcam model

Ingrid (28)

snapshot webcammeid op islive cams

Voor het beginnen als webcamgirl werkte ik in een fabriek, een super saai baantje in de productie waar ik echt een hekel aan had!

Dat werk was ik helemaal zat en ik ben mijn online zoektocht gestart naar een beter alternatief om geld te verdienen. Op het internet zocht ik voor allerlei thuiswerk baantjes dat misschien geschikt waren en ook nog een beetje betaalde. Ik las overal dat je als webcamgirl goed geld kon verdienen en dat het makkelijk thuiswerk was. Het is natuurlijk geen ‘regulier’ baantje, je moet het maar net durven, maar ik ben iemand die uitdaging wel ziet zitten.

Ik heb me gelijk aangemeld en kwam er snel achter dat het werk hartstikke leuk is om te doen en het verdient echt super! Op mijn eerste dag ben ik zelfs een paar leuke mannen tegengekomen op de chat – dat maakt het werk extra interessant 😉

In mijn eerste paar dagen heb ik een aantal honderden euro’s verdiend. Snel geld verdienen dus. Het geld dat ik met webcammen verdien kreeg ik niet betaald met mijn fabriek werk. Bij lang en na niet.

Ik werk nog steeds met veel plezier als webcamgirl en de verdiensten zijn alleen maar meer geworden. Webcammen doe ik nu fulltime, omdat het zo goed geld oplevert. De verdiensten worden altijd op tijd gestort en geheel discreet.

Voor iedere vrouw (of stelletje) die twijfelt of camgirl werk echt, betrouwbaar werk is, kan ik het zeker aanraden en mijn ervaring is bewijs dat het zeker betrouwbaar thuiswerk is waar je eerlijk online geld kunt verdienen! Bekijk mijn Islive profiel

Trefwoorden: geld verdienen, webcammer, webcammer werk, serieus geld verdienen, werk als camgirl

Jenny (31)

snapshot camdame islive

Hallo ik ben Jenny uit Almere. Een jaar geleden ben ik voor het eerst gaan webcammen als webcam model op Islive. Ik vond het eerst hartstikke spannend om te doen maar ik verdiende meteen zo goed dat ik het ben blijven doen. En het bellen is ook hartstikke leuk. Thuis werken is voor mij een echte uitkomst en maakt het mogelijk om diverse dingen te combineren en ook nog geld verdienen. Vorige maand ben ik met mijn vriend lekker luxe op vakantie gegaan van het geld dat ik die maand verdient had. Even mezelf verwennen – moet kunnen! Het was heerlijk om even wat anders te doen maar ik miste het cammen wel hoor! En kan ik dus eerlijk zeggen dat ik sinds ik dit erotisch werk doe met de webcam, geen geldzorgen meer heb, want ik kan snel geld verdienen. Groetjes, J Bekijk mijn profiel op isLive

Disco-Sletje

snapshot disco slet cambabe

Ik kan eerlijk zeggen dat ik geboren ben voor dit werk! Het werken als camgirl vind ik super spannend om te doen en wordt er zelf echt geil van als ik een leuke vent tegenkom op de chat. Is dit thuiswerk? Voor mij voelt het niet als werken, maar meer als een hobby waar ik zelf ook veel aan heb. Eigenlijk wist ik al van tevoren dat een baan in de erotische industrie heel geschikt voor mij was en dat ik er erg van zou genieten. De voornaamste eisen voor dit werk heb ik: een passie voor seks en erotiek!

Vandaag had ik weer een sessie gedaan, met veel geile klanten. Echt ongelofelijk ik ben wel vijf keer gekomen. De mannen gaan helemaal uit hun dak als ze dat zien.

Het heeft ook weer lekker wat geld opgeleverd. Vandaag heb ik 3 uurtjes ‘gewerkt’ en bijna 90,- euro verdient! Niet slecht voor een beetje chatten en cammen, toch?

Als jij ook een passie hebt voor erotiek en je wil graag in de seks industrie aan de slag kan ik werken als cambabe zeker aanraden!

Mary-Lucas (34)

marylucas op islive

Hoi, wij zijn een sexy koppeltje die ruim 6 maanden lang met veel plezier achter de webcam werken. Wij hebben gekozen om dit werk samen te doen, omdat seks onze grote hobby is. Toen wij leerde dat je er ook geld mee kon verdienen hebben wij ons gelijk aangemeld als webcamstelletje.

Samen achter de cam klanten opgeilen is niet alleen hartstikke spannend om te doen maar het werkt goede voor onze relatie. Het geeft onze relatie een extra dimensie!

Wij genieten elke dag van onze geile thuiswerkbaan en kunnen het andere koppels zeker aanraden! Bekijk ons profiel op Islive

 

Cambabe

snapshot webcammer op islive

Ik werk sinds een paar maanden als camgirl op de site van Xmodels en Islive en het bevalt super goed. Een van mijn beste vriendinnen werkt ook thuis, zij werkt thuis en verstuurt commerciële mailings en verdient daar 10,- euro per uur mee. Zij werd helemaal gek toen ik haar vertelde dat ik vaak 10,- euro in 5 minuten verdien!

De verdiensten hebben haar overgehaald om ook camgirl werk te gaan doen! Zij is blij dat ze de stap heeft gewaagd en vindt het erg leuk werk om te doen.

Voor alle meiden die graag als camgirl willen werken maar nog twijfelen kan ik zeggen dat het zeker de moeite waard is om te proberen. Het mooie is dat je nergens aan vast zit (geen contract) en het werk is geheel vrijblijvend (niets moet). Als het niet bevalt dan kan je direct stoppen. Als het wel wat is kan je er lekker mee verdienen! Klik hier om je aan te melden.

Renate (42)

snapshot camgirl op club islive

Dag mensen, ik ben huisvrouw en ik heb vele keren geprobeerd met een reguliere, vaste job, maar ik ben dus duidelijk niet geschikt om voor een baas te werken. Zeker niet een die me vertelt wat ik moet doen en vooral wanneer. Dus ik verloor steeds mijn baan want ik werk gewoon beter op mijzelf. Mijn zoektocht naar een baan waarbij ik zelf kon bepalen wanneer, hoe lang en hoe intensief ik werk is voorbij. Bij Club Islive werk ik nu als model en bepaal ik lekker helemaal zelf mijn eigen werktijden. Voor mij dus de ideale (online) baan en het betaalt ook nog eens geweldig. Erg fijn dus en kan het alle vrouwen (die het durven) zeker aanraden. Met vriendelijke groet, Renate. Bekijk mijn Islive profiel

VampFatale

snapshot islive camgirl werk

Ik had nooit gedacht dat ik dit werk zou doen, maar ik werk met veel plezier (parttime) als webcamgirl. In het begin was ik nog erg verlegen en een beetje preuts, eerlijk gezegd. Na een tijdje leer je hoe alles werkt en begin je te wennen aan ‘bloot gaan’ voor de webcam. Veel klanten komen over porno kletsen en zoeken gewoon wat spanning met een leuke camgirl. Ik word zo enorm geil van dit werk, zeker als er leuke mannen op de chat komen! Achter de cam krijg je genoeg tijd om lekker op te warmen, waar je in bed niet altijd aan toe komt 😉

De bezoekers vinden het super als ik ook mee geniet en klaarkom. Een dame die lekker mee kan doen met haar klanten verdient goed, doordat klanten lang blijven hangen op de chat. Vaak komen die klanten ook vaak terug voor meer. Vaste klanten zijn goud waard en zorgt elke maand voor een vaste stroom van inkomsten. Webcamgirl werk is zeker een aanrader voor dames die in de seks willen werken en verdienen.

Natas (42)

live als camgirl werken

Sinds een half jaar ben ik werkzaam als webcammodel, maar het heeft veel tijd geduurd voordat ik op webcammen als werk kwam. Dat dit werk zo goed betaald en leuk is om te doen had ik veel eerder moeten weten. Jaren eerder. Als ik dit had geweten had ik heel wat saai parttime werk kunnen overslaan!

Thuiswerken in de erotiek is gewoon ideaal. Ik hoef nooit meer in de file te staan, ik werk voor mezelf en niet voor een baas en ik werk wanneer het mij uitkomt. Ik werk wanneer de rest van de familie op bed ligt en ik privé kan webcammen. Als ik lange nachten maak, slaap ik de volgende dag gewoon uit. Mijn man weet dat ik dit werk doe en doet soms mee. Hij vindt het allemaal prima en het extra geld aan het einde van de maand is natuurlijk geweldig. Wij hebben het geld hard nodig om een aantal schulden af te lossen. Het gaat lekker met de verdiensten en als het zo doorgaat kunnen we na het aflossen van de laatste schulden lekker een lange vakantie boeken.

Trefwoorden: Thuiswerken in de erotiek, thuiswerk, webcammodel, webcam werk