Wat voor spullen heb ik nodig voor mijn werk

Wat zijn de benodigdheden?

Als je gaat thuiswerken in de erotiek heb je een aantal spullen nodig om dat te kunnen doen. Er zijn geen dure investeringen voor nodig en je hebt ook niet de allerduurste apparaten nodig. De meeste dingen zal je waarschijnlijk al in huis hebben en hoef je niets extra’s aan te schaffen.

Ten eerste heb je een goede computer of laptop nodig. Eentje met een i3 of i5 processor die het werk aan kan is voldoende. Het maakt niet uit of het een vaste PC is of een laptop. In vele gevallen is een laptop handiger want daarmee ben je veel mobieler en kan je webcammen in verschillende ruimtes. Er zijn modellen die de laptop en cam meenemen als ze een douche nemen – maakt het extra spannend voor de kijker!

Naast een PC moet je natuurlijk verbinding hebben met het internet. Je wifi connectie moet optimaal en snel zijn zodat je zonder storingen kan webcammen en chatten. Als je aan het webcammen bent met een klant wil je liever niet dat opeens je verbinding verbroken wordt. Hierdoor verlies je klanten en inkomsten.

Als je gaat werken als camgirl heb je een goede hoge-resolutie webcam nodig. Eentje met scherp beeld en geluid optie, zodat klanten je goed kunnen zien en horen. Er zijn genoeg webcamgirls die nog steeds cammen met oude apparatuur en webcams die slecht beeld hebben (korrelig, donker en onscherp) hierdoor verliezen zij veel omzet.

Naast deze basis benodigdheden moet je ook denken aan de volgende dingen die je misschien ook kan gebruiken tijdens je werk:

  • Een geldige ID-kaart (nodig voor het aanmelden)
  • Spannende lingerie setjes (voor tijdens het webcammen)
  • Seksspeeltjes (om je webcam show spannend te maken/eigen plezier)
  • Een pruik (voor anoniem werk achter de webcam)
  • Een pruik (voor anoniem werk achter de webcam)
  • Extra make-up spullen
  • Goede verlichting (denk aan sfeerverlichting) voor in je werkruimte (voor een goed helder webcam beeld)
  • Een werkplek waar je ongestoord en privé kunt werken

Trefwoorden: camgirl benodigdheden, wat heb ik voor spullen nodig, erotisch werk spullen, werken als camgirl, cam platformen, webcammodel benodigdheden.