Webcammen voor geld

Erotisch webcammen voor veel geld

Erotisch webcammen is een manier om snel (en veel) geld te verdienen. Iedereen van 18 jaar en ouder kan het doen en je heb er niet veel voor nodig. Het enige dat je nodig hebt is een computer, goede webcam en snelle internetverbinding. Qua uiterlijk zijn er geen eisen, maar een leuk, verzorgd uiterlijk helpt natuurlijk wel. Het is belangrijk dat je spontaan overkomt, een beetje Engels verstaat en spreekt en je dit werk echt graag wil doen! Daarnaast is het een pre als je het leuk vind om geile gesprekken te voeren tijdens het webcammen. Als de webcam aan staat willen klanten veel erotiek en bloot. Als je gaat werken als webcammer moet je hier tegen kunnen. Als je die leest en denkt ‘ja ik wil graag erotisch webcammen’ dan is dit een prima kans om je aan te melden voor een spannende webcam bijbaan.

Wat is webcammen en wat houd het werk in
Wat is webcammen en wat houd het werk in

Wat is webcammen voor geld

Hoe werkt het webcammen? Hoe kan je geld verdienen met webcammen? Webcam thuiswerk is een van de best verdienende thuiswerk banen. Sexting en webcammen is leuk en spannend werk waarbij je klanten een erotische online ervaring geeft waar ze graag voor blijven en betalen. Het is mogelijk voor iedere vrouw of koppel om duizenden euro’s per maand te verdienen.

Wil je snel verdienen? Dat is met webcammen ook een mogelijkheid. Met erotisch webcammen kun je binnen een uur al online zijn en tientallen euro’s per uur verdienen. Het enige wat je nodig hebt is tijd om te kunnen werken en enthousiasme om regelmatig in te loggen en te werken.

Met een sexting en webcammen baan heb je online contact met voornamelijk mannelijke gasten op de website. Bezoekers komen voor seks, erotiek, spanning en vermaak. Ze komen voor een hete seksuele ervaring met een leuke dame. Na het inloggen op het chatplatform kun je je profiel op actief zetten en wachten op klanten die in jou chatbox komen inbellen. Klanten in je chatbox betalen per minuut om met jou te kunnen webcammen. Sommige klanten komen met allerlei wensen en eisen wat ze graag zien en beleven. Sommige klanten komen enkel voor een gezellig gesprekje en contact met een leuke dame waarmee het klikt. Andere klanten komen met hardcore fantasieën dat ze graag online, met jou willen uitspelen. Webcammen is net als Chatroulette waar je allerlei verschillende klanten op de chat krijgt die graag betalen om jou live te zien. Jouw rol als webcamster is om alle klanten lekker (lang) te vermaken met een geile webcam show en chat. Hoe beter je dit kan, hoe langer klanten blijven. Elke minuut dat een klant blijft betekend geld verdienen.

Webcammen is niet alleen maar hard werken maar het kan ook voor jezelf opwindend zijn – iets dat meer is dan alleen maar werk – je kunt er veel van leren en genieten.

Het is niet verplicht om je webcam altijd aan te hebben. Doe dit alleen als je er lekker bij voelt en er zin in hebt. Het is trouwens ook mogelijk om alleen te chatten, bellen en te sms-en. Dit zijn een aantal van de extra verdien opties die je hebt, naast het live webcammen.

Wat heb je nodig voor webcammen

Sekschatten en webcammen voor geld doe je volledig online via het internet, dus is het noodzakelijk dat je een aantal basis spullen hebt om aan de slag te kunnen. Geld verdienen met webcam thuiswerk is relatief goedkoop om mee te beginnen. Je hebt er niet veel voor nodig en er zijn geen opstartkosten of inschrijfkosten.

De basis benodigdheden voor webcammen werk zijn: een goede computer (vaste PC, laptop of tablet), een goede hoge resolutie webcam en een internetverbinding/wifi. Je hebt niet per se de duurste, nieuwste technologie aan te schaffen om te kunnen webcammen, maar wij raden je wel aan om een klein bedrag (50-75 euro) te investeren in een goede kwaliteit webcam – een webcam met een scherp, helder beeld en geluid optie, zodat klanten je ook kunnen horen. Het investeren in een goede webcam betaald zich in korte tijd terug, omdat klanten langer op de chat blijven vanwege het feit dat ze een helder beeld hebben waar ze alles goed kunnen zien. Er zijn genoeg webcammodellen die nog een oude cam gebruiken en telkens klanten zien afhaken, omdat het beeld bagger is.

Voor wie is webcammen geschikt

Geld verdienen met je webcam als webcam model is een werkzaamheid in de erotische webcamsex branche. Het is geen regulier baantje of suffe baan via het uitzendbureau en draait voor een groot deel om seks, erotiek en spanning. Je moet er van houden, anders is webcammen geen geschikt werk. Als je liever niet uit de kleren gaat of vies bent van een beetje bloot dan kun je het beste een andere vorm van thuiswerk kiezen.

Webcammen is alleen geschikt voor vrouwen en stellen vanaf 18 jaar oud die een echte interesse en motivatie hebben om in de erotische branche (flink) aan de slag te gaan. Er wordt verwacht dat je met volle enthousiasme aan het werk gaat en klanten goed weet te vermaken. Hoe ver je gaat tijdens het webcammen dat mag je zelf bepalen, het is vrijblijvend werk waar je zelf de baas bent.

Vooral veel studentes werken als webcammodel, omdat het makkelijk te combineren is met hun studie en andere activiteiten, maar iedereen kan dit werk doen. Er zijn mensen die denken dat webcammen alleen geschikt is voor bloedmooie dames met de perfecte maten – niets is minder waar. Dagelijks komen er veel verschillende klanten de site bezoeken. Elke klant is op zoek naar zijn ideale online partner en smaken verschillen. Voor iedere type dame – dik of dun – is er ruim genoeg werk!

Webcammen kan ook samen als stelletje

Webcammen als stel is vaak een stuk leuker dan alleen achter de camera zitten. De tijd gaat veel sneller en het is voor een webcamgirl vaak een stuk minder intensief omdat je het samen doet. Webcammen als koppel kan wonderen doen voor je relatie en positief zijn voor jullie seksleven. Veel koppels doen dit werk samen omdat het een extra dimensie geeft aan hun relatie – het geld is een bonus.

Belangrijke punten mbt koppels webcam werk:

 • Webcammen als stel levert vaak meer op dan voor een vrouw die in haar eentje werkt
 • Er komen meer bezoekers op koppels af voor een chat
 • Koppels die samen een show geven kunnen het veel interactiever en spannender maken
 • Als koppel werken kan goed zijn voor je relatie en seksleven
 • Als koppel werken jullie samen onder het account van de vrouw
 • Als koppel werken kan als v/m, v/v of meerdere vrouwen/mannen samen als een klein groepje (vergeet niet dat je de opbrengsten moet delen met meerdere mensen)
 • Iedereen die achter de webcam gaat werken dient 18 jaar of ouder te zijn

Samen als koppel cammen is niet alleen gezellig, maar heeft een groot financieel voordeel: koppels verdienen in het algemeen meer dan modellen die alleen werken. Dit komt, omdat er veel vraag is naar koppels. Mannen vinden het spannend als ze mee kunnen gluren terwijl een koppel lekker bezig zijn. Koppels achter de cam kunnen een spanende, interactieve show geven waarbij veel mogelijk is!

Werken waar en wanneer het jou uitkomt

Als webcammer ben je niet verbonden aan een vaste werkplek en hoef je niet naar een studio te reizen om daar te werken. Werken doe je waar en wanneer het jou uitkomt. Starten met werken is simpel. Je logt in op het platform en zet je profiel op actief, zodat bezoekers op de site kunnen zien dat je online bent en beschikbaar bent voor een chat.

Webcammen kan je in principe overal doen, maar het is handig als je er een vaste plek voor indeelt, een plek waar je ongestoord, rustig en zeer privé kan werken. Er is niets ergers dan gestoord worden door bijvoorbeeld je ouders of vrienden terwijl je actief bezig bent met een klant achter de cam! De meeste modellen werken vanuit hun slaapkamer of studieruimte zodat ze privé kunnen webcammen.

De tijden waarop je gaat webcammen zijn vrij. Je kunt zelf bepalen wanneer je zin en tijd hebt om te webcammen, maar de meeste modellen gaan na etenstijd (7 uur s’avonds) online. Dit is de tijd dat er veel klanten online zijn op zoek naar chat. Werken op tijden waarop de meeste klanten actief zijn is handig, zodat je niet lang zonder klant zit en veel kan verdienen.

Wat verdien je met webcammen

Webcammen doe je natuurlijk niet alleen voor de lol, maar om flink wat geld te verdienen. Online komen er veel klanten die geen ‘gratis webcammen’ verwachten maar willen betalen voor elke minuut in de chatbox. Webcammen is makkelijk snel verdienen met werk vanuit huis. Per minuut kun je 0,40 verdienen en per uur komt dit neer om 25,- euro. Dit is een algemeen overzicht van wat je kunt verdienen. De verdiensten zijn voor iedereen anders en er zijn een aantal factoren die een invloed zullen hebben op de uiteindelijke verdiensten, zoals hoe vaak je inlogt, hoeveel minuten je maakt op de chat, je eigen inzet en hoeveel vaste klanten je hebt. Elke minuut wordt uitbetaald, dus hoe meer minuten je maakt hoe hoger je inkomsten aan het einde van de maand. Top webcammodellen verdienen 5000,- euro of meer per maand – dit is iets wat iedereen kan bereiken met de juiste inzet en een flinke dosis enthousiasme!

Belangrijkste punten mbt de verdiensten en uitbetalingen:

 • Je verdient 18-40 cent per minuut (25,- euro of meer per uur)
 • Elke minuut online werken wordt betaald (er is geen limiet op verdiensten)
 • Hoe vaker je inbelt op het chatplatform en actief chat met bezoekers hoe meer je verdient
 • Voor ieder model zijn de inkomsten anders. Modellen die veel werken en zich goed inzetten verdienen het beste
 • Je kunt 3x per maand je verdiensten laten overmaken op je rekening (zo heb je altijd geld op je rekening!)
 • Overschrijvingen zijn altijd op tijd en worden discreet uitgevoerd, zodat je werk privé blijft
 • Er zijn verschillende manieren om te verdienen: webcammen, chatten, bellen, berichten sturen, foto- en filmmateriaal verkopen
 • Afwisselend werk dat uitstekend verdient
 • Zelf verantwoordelijk voor het afdragen van belasting (als dit van toepassing is)

De bijverdiensten kunnen hoog zijn als je het goed aanpakt, maar je geeft je letterlijk bloot aan nieuwsgierige blikken van klanten achter de cam. Dit is iets wat je goed moet realiseren alvorens je aan te melden voor webcammen werk. Het is goed betaald thuiswerk, maar het is misschien niet voor iedere vrouw weggelegd.

Zitten er verplichtingen aan webcammen

Zitten er verplichtingen aan het geld verdienen met webcammen? Nee, je bepaald helemaal zelf wanneer je werkt en wat je achter de webcam met je klanten doet. Stel je eigen grenzen in en doe alleen dat waar je comfortabel bij voelt. Het webcambedrijf waarvoor je werkt zal je nooit dwingen om bepaalde handelingen uit te voeren. Klanten komen vaak met wensen en eisen, maar jij kiest zelf of je hier in mee gaat of niet. Webcammen is vrijblijvend werk waarbij je zelf de baas bent. Voor webcammen werk krijg je geen contract. Je zit dus ook niet vast aan de bepalingen van een arbeidscontract – je bent vrij om je eigen werk in te delen.

Random chatten met mannen uit Nederland en over de hele wereld is relaxed werk en je verdient per minuut dat je online bent met ze. Je bent niets verplicht en je kunt er zelfs voor kiezen om geheel anoniem te gaan webcammen. Alles is mogelijk.

Kort samengevat:

 • Nee, met een webcammen baan ben je geheel vrij om te doen wat voor jou het beste voelt/uitkomt
 • Het webcambedrijf waarvoor je werkt zal je tot niets dwingen
 • Je zit niet vast aan een arbeidscontract
 • Webcammen is vrijblijvend thuiswerk waar je zelf de baas bent!

Wat zijn de risico’s van webcammen?

Er zijn een aantal dingen waar je rekening mee moet houden alvorens je aanmeld als webcammer. Een aspect van webcammen thuiswerk is het feit dat je misschien herkent wordt door familie of vrienden op de chat. De kans is erg klein dat dit gebeurd maar een aantal modellen zitten hier mee en vinden dat een eng idee. Om de kleine kans dat je herkent wordt nog verder te verkleinen kun je anoniem, zonder je gezicht in beeld komen tijdens de chat. Dit heeft een negatieve invloed op je verdiensten, maar het is een optie. Sommige modellen dragen een pruik of masker tijdens het webcammen als een creatieve manier om onherkenbaar te blijven. Dit kan ook voor jou een goede oplossing zijn. Er bestaat ook de mogelijkheid om bezoekers uit gehele regio’s te blokkeren van de chat.

Een andere zorg kan zijn dat bezoekers beelden van je opslaan en verspreiden. Als je met iemand zit te webcammen, moet je er rekening mee houden dat de persoon aan de andere kant van de webcam de beelden (naaktfoto’s- en video’s) kan opslaan. Alles op het internet kan gekopieerd en gebruikt worden voor andere doeleinden. Dit is iets wat niet te stoppen is. Er is geen manier om dit te omzeilen en het is vrij lastig om beeldmateriaal (te laten) verwijderen als je later besluit te stoppen met dit werk. Weest gerust in het feit dat niemand het beeldmateriaal aan jou kan koppelen vanwege het feit dat je niet je echte naam en gegevens gebruikt op het internet.

Een andere risico van werken als webcammer kan zijn dat je bij een nep webcambureau aansluit en gaat werken voor een bedrijf dat niet voor haar modellen zorgt. Wij raden je aan om een betrouwbaar webcambedrijf met een goede reputatie te kiezen om voor te werken. Wij hebben onderzoek gedaan naar de beste webcambureaus en dit zijn de volgende: ClubIslive (NL), Xmodels (België), Chaturbate (VS) en LiveJasmin (VS). Dit zijn de top 4 webcam sites waar je eerlijk en betrouwbaar webcam thuiswerk kunt verrichten.

Ga bijvoorbeeld niet aan het werk voor een bedrijf, zoals ClubSense (NL). ClubSense heeft geen goede reputatie, betaald slecht en laat vaak hun thuiswerkers in de steek. Kies echter een van de top 4 bedrijven en maak daar een start als webcammer.

Starten met webcammen en verdienen
Online webcam werk doen voor isLive, Xmodels of een van de andere sites waar je kunt webcammen is snel geregeld. Het online aanmelden is simpel en zeer discreet.

De belangrijkste punten mbt het aanmelden:

 • Elke type vrouw kan zich aanmelden (geen perfect lichaam nodig)
 • Een minimale leeftijd van 18 jaar is verplicht (werk geschikt voor volwassenen)
 • Geen ervaring of speciale kennis voor nodig
 • Geen inschrijfkosten en geen investeringen voor nodig
 • Starten kan al binnen een dag of twee na het aanmelden (het bedrijf moet de inschrijving nog behandelen en uitwerken voordat je actief opgeleverd kan worden)
 • Stellen kunnen zich ook aanmelden (beide apart aanmelden en werken onder het account van de vrouw)

Om je aanmelden kun je een online formulier invullen. De gegevens die je invult worden door het webcambedrijf alleen gebruikt voor administratieve doeleinden en worden niet gedeeld met andere instanties. Je kunt er op vertrouwen dat dit proces 100% privé blijft. Bedrijven zijn dit wettelijk verplicht.

Vind je het leuk om erotisch te chatten met bezoekers terwijl een webcam aan staat? Wil jij gaan werken als webcammodel? Verdien makkelijk geld met webcammen en chatten op je eigen manier en in je eigen tijd.

Trefwoorden: thuis inkomsten maken, geld verdienen met webcammen, geld verdienen, webcammen thuiswerk, erotisch webcammen, webcammen als cam model, cam model worden, webcammodel worden, webcam werk, verdien geld met je webcam, werk als webcammodel, snel geld verdienen, werk als webcam model, extra geld verdienen, verdienen met chatten, geld verdienen met erotisch webcammen, webcammen inkomsten, webcammen met kijkers, gratis webcammen, cammen werk, webcammen als stel, geld verdienen met thuiswerken, sexting en webcammen, geld verdienen met chatten, sekschatten voor geld, gratis webcammen, erotisch webcammen, veel geld verdienen, spontane meiden, gesprekken voeren via de chat, webcammen thuis werken, online webcam werk doen voor islive, geld verdienen met je webcam, geld verdienen met webcammen, seks thuiswerk, islive webcam werk, webcammen op xmodels