Zelfstandig werken vanuit huis

Thuiswerken in de erotiek betekend dat je voor jezelf werkt en geen baas hebt die je werk oplegt. Zelfstandig werken doe je thuis op je gemak en op tijden die voor jou goed uitkomen. Heb je een keer geen zin om te werken, dan werk je niet. Zonder baas werken betekend wel dat je een zekere hoogte van zelfdiscipline moet hebben om jezelf aan te sturen en regelmatig te werken. Vergeet niet dat hoe meer uurtjes je maakt achter de webcam of op de chat, hoe meer geld je verdient.

Zelfstandig thuiswerken in de erotische branche
Zelfstandig thuiswerken in de erotische branche

Snel rijk worden zonder werken bestaat niet

We willen allemaal wel snel rijk worden en duizenden euro’s per week verdienen zonder daar moeite voor te doen, maar helaas werkt het niet zo in de echte wereld – ook niet in de wereld van erotiek werk! Als je werkt wordt je betaald en als je goed inzet toont en vel uren maakt kan je werkelijk een top inkomen verdienen. Iedereen kan het, je hoeft er geen speciaal type voor te zijn. Als je hard werkt verdien je goed geld in deze branche.

Erotisch thuiswerk geeft je vrijheid

Thuis werken betekend dat je vrij bent van vaste werktijden en je geen tijd meer kwijt bent aan het afreizen naar je werk. Nooit meer met die overvolle bus of trein naar je werk! Om te beginnen met werk rol je uit bed, zet je de computer aan en log je in op het webcam/chat platform. Klanten die een leuk model of gesprekje zoeken kunnen via jou profiel contact opnemen. Vaak verlopen de verdiensten per minuut dat je contact hebt met een klant of per berichtje dat je naar een klant stuurt. Doordat je niet meer hoef te reizen naar je werk betekend dat ook dat je meer tijd hebt om te werken.

Zelfstandig werken vanuit huis
Zelfstandig werken vanuit huis

Op welke tijden ga je thuiswerken

Veel seks thuiswerkers werken het liefst op tijden dat het druk is. De drukste tijden voor webcam bezoekers is vaak in de avond uren, na een uurtje of 7 s’avonds begint het meestal vol te lopen op de webcamsex sites. Als je kiest om te werken in de ‘spitsuren’ heb je de meeste kans op klanten in je chatbox. Je hoeft zeker niet zonder klanten te zitten want de webcams worden druk bezocht.

Parttime of fulltime thuiswerken

Thuiswerk in de erotische branche kun je parttime of fulltime doen. De meeste vrouwen beginnen langzaam en werken een paar uurtjes per dag om te kijken of het wat is of het geschikt werk is. Het geeft ze ook de kans om wat ervaring op te doen met het platform, de klanten en manier van werken. In het begin is het toch altijd je draai een beetje vinden! Modellen die veel succes boeken en een hoge inkomsten weten te maken kiezen om meer uren te maken en het seks werk fulltime te doen in plaats van een reguliere baan. Het betaald toch beter en heeft veel meer voordelen dan een normale job.

Belasting betalen moet ook als camgirl
Belasting betalen moet ook als camgirl

Zelf verantwoordelijk voor Belasting verplichtingen

Bij de meeste erotisch thuiswerk providers krijg je geen arbeidscontract. Dat houd in dat er geen belasting (automatisch) wordt ingehouden. Als zelfstandige ben je zelf verantwoordelijk om eventuele belastingen zelf uit te zoeken en betalen. Voor ieder persoon zijn de bedragen die je moet betalen anders. Jou persoonlijke omstandigheden hebben een groot invloed op wat je moet afdragen aan belastingen. In sommige gevallen hoef je helemaal geen belasting te betalen over je verdienen als je omzet lager is dan een bepaalde grens. Om dit vast te stellen raden wij aan dat je zelf contact opneemt met de Belastingdienst en persoonlijk spreekt met een medewerker van de helpdesk. Zij kunnen je verder helpen met het bepalen van je verplichtingen. De belastingdienst hoeft niet te weten wat voor werk je precies doet – het gaat hun alleen maar om hoe veel geld je verdient. Geef gewoon aan dat je online thuiswerk doet voor een website – er is geen reden om details te noemen, anders dan het aantal uur dat je per week/maand ongeveer werkt en wat je zoal verdient met het online thuiswerken.

Erotisch thuiswerk als webcamgirl
Erotisch thuiswerk als webcamgirl

Tot slot: thuiswerken in de erotiek wat voor jou?

Kan je hard werken en stop je veel tijd en energie in datgene wat je doet? Ben jij een persoon die het lekker vind om alleen te werken of heb je liever collega’s om je heen. Kan je jezelf aansturen en ben je bereid om van het thuiswerk een succes te maken?

Als je het spannend en leuk lijkt om thuis erotisch werk te gaan doen… probeer het gewoon! Je zit nergens aan vast (geen contract, geen verplichtingen) en het werk is volledig in te richten op een manier dat bij jou past. Niets moet, stoppen kan altijd, maar het is zeker het proberen waard. Schrijf je hier in voor erotisch werk

Trefwoorden: Werken vanuit huis, verdien geld met thuiswerken, thuiswerk beroepen, Zelfstandige-vacatures, vanuit huis werken, vanuit huis een inkomen maken, eigen zaak aan huis, zelfstandig werken in de erotiek, vanuit huis werkt, werk via huis, parttime en fulltime, inkomsten als camgirl, extra inkomen verdienen, parttime porno werk, verdien met website bouwen, vanuit huis werken, thuiswerk jobs, bijverdienste met seks, bijverdiensten vanuit huis, Werken als zelfstandige, werken vanuit huis voor moeders, werken vanuit huis bijbaan, geld verdienen vanuit huis student, werken vanuit je eigen huis